Van boeien, naar binden naar fans creëren
Heb je een uitdaging, vraagstuk of probleem waar je mee aan de slag wilt?

Doing the right thing & doing things right

Je staat voor de uitdaging om de zichtbaarheid van je merk te vergroten en zo de naamsbekendheid te verhogen. Je wil de relatie met bestaande klanten versterken en tegelijkertijd aandacht besteden aan het aantrekken van nieuwe klanten. Óf je wil de waarde van je organisatie krachtig gaan uitdragen, zodat je doelgroep overtuigd wordt van de meerwaarde van jouw producten of diensten.

Om interessant te blijven voor je klanten, onderscheidend te zijn en duurzame loyaliteit te winnen, zijn er genoeg uitdagingen voor jouw organisatie. Om deze uitdagingen aan te pakken en tot een succes te maken, gaan we samen het ontwikkeltraject in.

Ieder vraagstuk is uniek. Daarom gaan we eerst begrijpen om vervolgens te ontwerpen.

Ontdek het proces

Begrijpen

Ontdekken
Vormen

Ontwerpen

Creëeren
Realiseren

Ieder vraagstuk is uniek. Daarom gaan we eerst begrijpen om vervolgens te ontwerpen.

Ontdek het proces

Begrijpen

Ontdekken
Vormen

Ontwerpen

Creëeren
Realiseren
Ontdekken
Wat is jouw uitdaging, wat is je doel en wat wil je bereiken? We verkennen de vraag achter de vraag en ontdekken de behoeften van jouw klanten. Samen ontleden we jouw vraagstuk.
Vormen
Alle inzichten brengen we bij elkaar om de juiste keuzes te kunnen maken. We zetten lijnen uit en bepalen een strategische koers. Zo definiëren we de ontwerpopgave.
Creëeren
De strategie vertalen we naar passende interacties tussen jouw klanten en jouw merk. We verzamelen alle benodigde assets en creëren elementen om richting te geven aan de touchpoints.
Realiseren
De touchpoints krijgen vorm en worden consistent en herkenbaar zichtbaar gemaakt. Dit is het moment waarop klanten in contact komen met jouw merk, product of dienst.
Wat je van Kíen kunt verwachten
Met hetzelfde doel en belang staat Kíen als partner naast jou om jouw merk te laten spreken. Samen gaan we het avontuur aan en verleggen we grenzen.

In co-creatie

Kíen vormt een onderdeel van jouw team, maar houdt ook voldoende afstand om zaken te zien zoals ze écht zijn. Onze kennis en expertise gaan we bundelen.

Snel schakelen

De ontwerpprocessen zijn leerprocessen en iteratief. Een stap terugdoen of juist een zijweg nemen. We evalueren constant of we on track zijn.

Communicatie is key

We hebben regelmatig contact en houden elkaar in de loep met het delen van hersenspinsels en updates. Alles voor een zo soepel en efficiënt mogelijk ontwerpproces.
Kíen begrijpt dat de markt voortdurend verandert en dat het bouwen aan de ervaring van je merk nooit af is. Daarom blijft Kíen graag betrokken bij het proces, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw interacties blijven aansluiten bij de veranderende behoeften van klanten.
Waarden voor een sterke samenwerking

Verbinden
met Kíen

Vertrouwen is essentieel voor  succesvolle samenwerking en effectieve communicatie.

Durven
met Kíen

Om op te vallen en relevant te zijn moet je durven anders te doen.

Ontdekken
met Kíen

Creëren is een creatief proces, een speelveld waar ontdekken altijd centraal staat.

Je wilt met de klantervaring van je merk aan de slag. Maar waar te beginnen? Kíen hoort graag je vraagstuk om samen te kijken naar een passende aanpak.

Kom met Kíen in contact