Van boeien, naar binden naar fans creëren
Heb je een uitdaging, vraagstuk of probleem waar je mee aan de slag wilt?

Ik help ambitieuze organisaties met het realiseren van een betekenisvolle klantervaring, waardoor zij de waarde van hun onderneming, dienst of product effectief kunnen communiceren.

Maak kennis met Niké
Kíen is het resultaat van de zoektocht naar mijn eigen pad én het begin van nog veel meer moois.
Hi, ik ben Niké! Ondernemer, strateeg, perfectionist, twijfelaar, optimist en oprichter van Kíen. In Kíen komt voor mij alles samen. Mijn brede interesse in mensen en hun verhaal. Mijn nieuwsgierigheid en de drang om elke dag iets nieuws te leren. Mijn ervaring en skills op gebied van UX, gedragsbeïnvloeding, communicatie en strategie. En het verlangen om op mijn eigen authentieke manier te kunnen werken.

Het zaadje voor Kíen werd geplant in Antwerpen. Ik volgde daar een HBO master aan de Belgian Advertising School en werd omringd door gedreven, creatieve mensen. Hun ambitieuze en inspirerende verhalen gaven mij zoveel energie! Ook ontdekte ik er de wereld van behavioural design. De vraag hoe je met bepaalde triggers mensen in beweging krijgt en kan sturen op positief gedrag, heeft me gegrepen en niet meer losgelaten.

Later werkte ik bij verschillende bureaus en breidde ik mijn kennis en ervaring uit op het gebied van strategie, UX design en communicatie. Enorm waardevolle jaren, maar ik werd me steeds meer bewust van de waarde die ik kan bieden als ik het volledig op míjn manier doe. Niet alleen aanhoren en uitvoeren, maar dieper gaan. De vraag achter de vraag stellen en proactief meedenken. Verder kijken dan de eerste behoefte en eerlijk zijn als ik denk dat iets beter kan. Transparant, direct en persoonlijk: voor mij de basiswaarden voor een fijne samenwerking.

Dankzij mijn ervaring op diverse gebieden – van behavioural design en customer journeys tot UX, campagnestrategieën en frameworks – kan ik voor mijn klanten die partner zijn die in vogelperspectief overzicht houdt. Zo voorzie ik wat er nodig is en aan welke knoppen we het beste kunnen draaien om de gewenste resultaten te behalen. Ik vorm een onderdeel van jullie team, maar houd ook voldoende afstand om de dingen te zien zoals ze zijn.

Kíen is het resultaat van de zoektocht naar mijn eigen pad én het begin van nog veel meer moois. Een nieuwe stap zetten is altijd spannend. Toch blijf ik mezelf uitdagen om uit mijn comfort zone te stappen en te ontdekken, andere keuzes te maken en in het diepe te springen. Als klein meisje al: ik deed aan wedstrijdzwemmen op hoog niveau, een individualistische sport waarbij je echt op jezelf aangewezen bent. Ik trainde hard en had één duidelijk doel: steeds een beetje beter, sneller en sterker worden. Zwemmen doe ik niet meer, maar de drive om alles uit mezelf te halen voel ik nog iedere dag.

Ik omring mij daarom graag met mensen bij wie ik diezelfde drive ervaar. Mensen die me aan het denken zetten en bij wie ik voel dat we een level dieper kunnen gaan. Diepgaande gesprekken met verrassende vragen en eerlijke antwoorden geven me energie! Ook in mijn samenwerkingen ben ik hierop gefocust. De energie, het gevoel, het vertrouwen en het enthousiasme moeten kloppen, van beide kanten. Want dan kunnen we pas écht werken aan betekenisvolle communicatie.
Ik ben een perfectionist en een twijfelaar, creatief en gek op structuur. Oprecht geïnteresseerd, duidelijk in mijn communicatie en transparant over de keuzes die ik maak. Door mijn krachten te bundelen met die van jullie, zijn we samen in staat om resultaten te behalen met impact. Daar ben ik van overtuigd.
Ik denk met jullie mee
Ik vraag door
Ik creëer overzicht
Ik haal alles eruit wat erin zit
Een betekenisvolle klantervaring wordt gevormd door krachtige interacties. Daarvoor moet je eerst de essentie van je verhaal begrijpen, voordat je de touchpoints kunt gaan ontwerpen.
En dat doet Kíen op deze manier